Kozijnen

reynaersReynaers Aluminium

 

 

 

CS68
De standaard op het gebied van raam-en deursystemen is CS68. Met dit complete systeem is het ook mogelijk vouwwanden te maken en brandwerende deuren met een brandwerendheid van 60 minuten WBDBO. CS68 voldoet aan weerstandklasse 2 tegen inbraak. Het systeem kan uitgevoerd worden in verschillende niveaus van inbraak-en brandwerendheid.

Klik hier voor de productinformatie van de CS68.

CS 86-HI
Het raam- en deursysteem CS 86-HI is een combinatie van esthetisch design, optimale stabiliteit en hoge thermische isolatie. Door de grote inbouwdiepte heeft CS 86-HI een grote stabiliteit en is toepassing van drievoudige beglazing mogelijk. Ook voldoet het systeem aan hoge eisen op het gebied van akoestische prestaties en aan weerstandsklasse 2 tegen inbraak.

Klik hier voor de productinformatie van de CS 86-HI.

CS 38-SL
Het raam-en deursysteem CS 38-SL is de nieuwe standaard in slanke aluminium kozijnen. Het systeem is functioneel en uiterst strak, slank en esthetisch. Deze slankheid maak het systeem uitermate geschikt voor de vervanging van stalen ramen en deuren. De verborgen scharnieren dragen bij aan de slanke uitstraling van het systeem. CS 38-SL voldoet aan weerstandklasse 2 tegen inbraak. Uniek is dat zowel de ramen als deuren van dit slanke systeem een brandwerendheid hebben van 60 minuten WBDBO.

Klik hier voor de productinformatie van de CS 38-SL.

Bekijk hier de kozijnen gemaakt door JC Ramen & Deuren.